Годишни извештаи...

Jan 29, 2020 by

За период 2020 – Верзија 1...

повеке

Одлука за просечна пазарна вре...

Feb 10, 2018 by

Одлука за просечна пазарна вредност на градежно...

повеке

Информации од јавен карактер в...

Nov 8, 2017 by

Врз основа на член 9 од Законот за слободен пристап до информации од јавен...

повеке

Службен Гласник 2017...

Mar 16, 2017 by

СЛУЖБЕН ГЛАСНИК БРОЈ 1-2017 СЛУЖБЕН ГЛАСНИК БРОЈ 2-2017 СЛУЖБЕН ГЛАСНИК БРОЈ...

повеке

Оглас – Проект за подобр...

Feb 3, 2017 by

Република Македонија Проект за подобрување на општинските услуги –...

повеке
Download mp3