Новата мерка за забрана на дви...

Apr 17, 2020 by

Денес 17.04.2020 година (петок) од 16:00 часот до 21.04.2020 година (вторник) до 05:00...

повеке

Градоначалникот на Општина Мав...

Apr 16, 2020 by

Градоначалникот на Општина Маврово и Ростуше, Медат Куртовски и...

повеке

Кризниот Штаб за заштита од ко...

Apr 16, 2020 by

Кризниот Штаб за заштита од корона вирусот при Општина Маврово и Ростуше...

повеке

Општина Маврово и Ростуше и НП...

Apr 15, 2020 by

Општина Маврово и Ростуше и НП Маврово во соработка со Месните Заедници...

повеке

Општина Маврово и Ростуше во с...

Mar 30, 2020 by

Општина Маврово и Ростуше во соработка со НП Маврово и ЈПКД Маврово...

повеке
Download mp3