ЈАВЕН ПОВИК За избор на најдоб...

Feb 20, 2017 by

Проектот „Интегрирање на етничките малцинства на пазарот на трудот...

повеке

Службен Гласник 2016...

Feb 8, 2016 by

СЛУЖБЕН ГЛАСНИК БРОЈ 1-2016 СЛУЖБЕН ГЛАСНИК БРОЈ 2-2016 СЛУЖБЕН ГЛАСНИК БРОЈ...

повеке

Официјално од денес Општина Ма...

Sep 20, 2013 by

Официјално од денес Општина Маврово и Ростуша ја има во владение...

повеке

Градоначалникот, Мехмеди ќе го...

Sep 18, 2013 by

Градоначалникот на Општина Маврово и Ростуша, Мукрем Мехмеди беше...

повеке

Инвестирање во Нашиов Регион...

Sep 14, 2013 by

Градоначалникот на Општина Маврово и Ростуша, Мукрем Мехмеди повикувјќи...

повеке
Download mp3